Εφαρμογή για κινητά τελειοποιεί τον χρήστη στο στοματικό σεξ

Εφαρμογή για κινητά τελειοποιεί τον χρήστη στο στοματικό σεξ

Την επόμενη φορά που θα δανειστείς από κάποιον το smart phone του, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με ποιον ακριβώς τρόπο το χρησιμοποιεί για να διασκεδάσει.

Πώς το λέει η διαφήμιση για γνωστή μάρκα snacks; «Η μισή απόλαυση είναι στο γλείψιμο». Ακριβώς αυτή θα μπορούσε, από δω και πέρα, να είναι μια διαφημιστική καμπάνια που θα σε πείσει να αγοράσεις το καινούργιο σου κινητό τηλέφωνο, αφού η τελευταία τρελή εφαρμογή που δημιουργήθηκε, σε καλεί να δείξεις μεγάλη οικειότητα απέναντι του. Και να του γλείφεις κυριολεκτικά με τις ώρες την οθόνη, μέχρι να γίνεις μάστορας του στοματικού σεξ. Όχι, δεν είναι πλάκα, αλλά ακόμα μια ένδειξη του ότι το κινητό μας είναι πλέον κυριολεκτικά προέκταση του ανθρώπινου σώματος. Κι αν ως τώρα αυτή η προέκταση περιοριζόταν στα χέρια, πλέον μεταφέρεται και στα γεννητικά όργανα. Με την εφαρμογή «Lick it», δηλαδή «Γλείψε το».

Ένα application που εμπνεύστηκε η ομάδα Club Sexy Team από το Σικάγο, το οποίο δεν χρειάζεται καν κατέβασμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κινητό με σύνδεση στο ίντερνετ και touch screen. Πηγαίνεις στη διεύθυνση lickthisapp.com και αρχίζει τη δουλειά γλείφοντας την οθόνη όπως σου υποδεικνύει η εικόνα. Προνοητικό το site, όσον αφορά την υγεία σου, προειδοποιεί πως θα ήταν καλό πρώτα να τυλίξεις τη συσκευή με ένα πλαστικό, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως σύμφωνα με έρευνες, ένα κινητό είναι πιο βρώμικο από μια ένα κάθισμα τουαλέτας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το «Lick it» προτείνει τρεις εξασκήσεις αν και στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες. Την «Πάνω Κάτω» κατά την οποία πρέπει να χτυπήσεις με τη γλώσσα σου ένα φως που αναβοσβήνει γρήγορα πάνω και κάτω στην οθόνη. Την «Κυκλική» όπου με τη γλώσσα σου πρέπει να γυρίζεις το χερούλι μια ψηφιακής ξύστρας γύρω γύρω. Κάτι που σημειολογικά ακούγεται λίγο φοβιστικό εφ’ όσον η φαντασιακή σύνδεση μιας ξύστρας κι ενός γεννητικού οργάνου, δεν είναι από αυτά που θα περιέγραφες ως κάτι ερεθιστικό. Και την «Freestyle» όπου και χτυπάς με την γλώσσα σου μια μπάλα του βόλεϊ που εμφανίζεται σε διάφορα, τυχαία σημεία της οθόνης. Για ατέλειωτες ώρες χαράς που δεν θα βάζεις γλώσσα μέσα σου, αρκεί να «τα λες έξω απ’ τα δόντια».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC