Εφαρμογή YouTube στο Playstation Vita

Εφαρμογή YouTube στο Playstation Vita
 
Τη διάθεση της επίσημης εφαρμογής της δημοφιλούς υπηρεσίας αναπαραγωγής βίντεο, YouTube, ανακοίνωσε η Sony.
Η εφαρμογή παρέχει τις ίδιες λειτουργίες που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα στους browsers, επιτρέπει δηλαδή την αναπαραγωγή, το σχολιασμό και την αναζήτηση. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να δημιουργούν το δικό τους λογαριασμό στο YouTube μέσω του PS Vita ή να διαχειρίζονται τον ήδη υπάρχον.

Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν στο Playstation Store από τέλη Ιουνίου. Τα κακά νέα όμως είναι ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Βέλγιο, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ν. Αφρική, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Για την Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε αν θα το δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC