Έγγραφα που διέρρευσαν τοποθετούν την άφιξη του Android Key Lime Pie την Άνοιξη

Έγγραφα που διέρρευσαν τοποθετούν την άφιξη του Android Key Lime Pie την Άνοιξη

Σύμφωνα με ορισμένα slides της Qualcomm που διέρρευσαν πρόσφατα και απεικονίζουν το χρονοδιάγραμμα της έλευσης της επόμενης έκδοσης του Android, φαίνεται ότι αυτή θα καταφθάσει μέσα στην άνοιξη του 2013.Ο λόγος για την Android “K-release” ή αλλιώς γνωστή ως “Key Lime Pie”. Η ημερομηνία της πιθανής διάθεσης της νέας έκδοσης του Android συμπίπτει με το φετινό Google I/O, που θα λάβει χώρα στις 15-17 Μαΐου  Νωρίτερα αξιωματούχοι της Qualcomm απαιτούσαν την αφαίρεση των συγκεκριμένων εγγράφων για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας που ανέκυπταν ως αποτέλεσμα της δημοσίευσης αυτών σε ένα μεγάλο αριθμό τεχνολογικών blog.

Άγνωστο παραμένει αν η απαίτηση αυτή αφορούσε το timeframe της νέας έκδοσης του Android ή κάποιο μελλοντικό chip της Qualcomm, αλλά η προσπάθεια της εταιρείας να αποκρύψει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, δημιουργεί την πεποίθηση ότι ίσως η συγκεκριμένη ημερομηνία να αληθεύει. Εξ’άλλου η Qualcomm προμηθεύει την Google με chips για ένα μεγάλο αριθμό Android συσκευών, συνεπώς δεν αποκλείεται η πρώτη να γνωρίζει καλά τα σχέδια της δεύτερης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC