Οι δίδυμοι που μήνυσαν τον Ζάκερμπεργκ έγιναν δισεκατομμυριούχοι

Οι δίδυμοι που μήνυσαν τον Ζάκερμπεργκ έγιναν δισεκατομμυριούχοι

Η χρονιά μόνο εκπληκτική μπορεί να λογιστεί για το Bitcoin, το ψηφιακό χρήμα που επιστρατεύει εντυπωσιακότατες τεχνικές κωδικοποίησης για την επαλήθευση της μεταφοράς ποσών.

Αφού παρέμενε σχεδόν χωρίς αξία για χρόνια και χρόνια, εκτοξεύτηκε πρόσφατα στα 11.395 δολάρια το κομμάτι, αγγίζοντας αναπάντεχο ρεκόρ. Ακόμα και ο μεγαλοαναλυτής της JP Morgan, Tom Lee, επιβεβαίωσε τις αισιόδοξες εκτιμήσεις που το θέλουν να σκαρφαλώνει εντός πενταετίας στα 25.000 δολάρια, προσυπογράφοντας την αναντίρρητη εμπορική του επιτυχία.

Εξίσου εκπληκτική ήταν η χρονιά όμως και για τα δίδυμα Tyler και Cameron Winklevoss, τους οποίους μπορεί να θυμάστε από την ιστορία της μήνυσης που κατέθεσαν κατά του Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατηγορώντας τον ότι τους έκλεψε την ιδέα που είχαν για το Facebook.

Τα δίδυμα, που πήγαιναν στο Χάρβαρντ με τον Μαρκ, είχαν επενδύσει 11 εκατ. δολάρια στο Bitcoin τέσσερα χρόνια πριν. Και μόλις την προηγούμενη βδομάδα το είδαν να τους χαρίζει αποδόσεις της τάξης του 10.000%!

Αυτοί είναι πιθανότατα οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι που προκύπτουν από την επικράτεια του αμφιλεγόμενου νομίσματος, το οποίο εφτά χρόνια πριν δεν άξιζε τίποτα και τώρα είναι σωστός επενδυτικός θησαυρός…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC