Εικονίδια για τους γάμους ομοφυλόφιλων στο Facebook

Εικονίδια για τους γάμους ομοφυλόφιλων στο Facebook
 
Ένα νέο στοιχείο έβαλε στο timeline το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, το οποίο επιτρέπει στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να προσθέτουν στο marriage status τους το σωστό εικονίδιο για τη σχέση τους. Το σταθερό εικονίδιο που υπήρχε μέχρι σήμερα για γάμο είχε ως σύμβολο ένα γαμπρό και μια νύφη, πλέον όμως οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γαμπρούς ή δύο νύφες.

Το νέο εικονίδιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο, όταν ο συνιδρυτής του Facebook Chris Hughes παντρεύτηκε τον σύντροφό του Sean Eldridge. Έτσι, η εικόνα με δύο γαμπρούς εμφανίστηκε στο timeline του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κοινωνικό δίκτυο δείχνει την υποστήριξή του στην LGBT κοινότητα, καθώς τον Φεβρουάριο του 2011 έδωσε τη δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να επιλέγουν ως είδος σχέσης τον πολιτικό γάμο ή την ελεύθερη συμβίωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC