Συγγραφέας εικονογραφεί το βιβλίο του με τη βοήθεια του… Microsoft Paint

Συγγραφέας εικονογραφεί το βιβλίο του με τη βοήθεια του… Microsoft Paint

«Είμαι χάλια στο Photoshop και τέτοια προγράμματα, έχοντας δουλέψει αποκλειστικά στο Microsoft Paint για περισσότερο από δέκα χρόνια».

Αυτό μας λέει καθαρά και ξάστερα ο Pat Hines, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να μάθει τα μυστικά των σοβαρών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, επιμένοντας στο ταπεινό MS Paint που συναντάς σε κάθε έκδοση των Windows.

Ο συγγραφέας θέλησε να ντύσει με εικόνες το μυθιστόρημά του «Camp Redblood And The Essential Revenge», καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο απλούστερο πρόγραμμα εικόνας που μπόρεσε να βρει.

Δείτε όμως δουλειά και αναθεωρήστε όσα ξέρατε.

Για τους άπιστους, παραθέτει μάλιστα και τη σελίδα του στο deviant, που έχει περισσότερες εικόνες και λεπτομέρειες της δουλειάς του…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC