Εκατό λόγοι για να κάνει κάποιος jailbreak το iPhone του

Εκατό λόγοι για να κάνει κάποιος jailbreak το iPhone του
 

Αν και η Apple κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τους κατόχους των προϊόντων της να τα ξεκλειδώσουν, τα Apple Fanboys που αποφασίζουν να κάνουν jailbreak τις συσκευές τους αυξάνονται ραγδαία.

Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο άλλωστε. Το jailbreaking δίνει απείρως περισσότερες δυνατότητες σε μια συσκευή και την οδηγεί σε νέα μονοπάτια! Για του λόγου το αληθές, η JailBreak Matrix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον βίντεο όχι με 1 ή 2 αλλά 100 λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να κάνουμε jailbreak στο αγαπημένο μας κινητό.

Εξάλλου είναι πολύ σπάνιο κανείς να αντιμετωπίσει προβλήματα με το jailbreaking και ακόμη και τότε κάνοντας ένα restore η συσκευή επανέρχεται. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC