Εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται για το Epic Mickey 2

Εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται για το Epic Mickey 2
 

Αν νομίζετε ότι ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός παιχνιδιού, είναι παιχνίδι, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Για να γραφτεί ένα σωστό σενάριο, να σχεδιαστούν πραγματικά προσεγμένα γραφικά και ο κώδικας να μην έχει λάθη, χρειάζεται η συνεργασία αμέτρητων ανθρώπων.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε ο Warren Spector καθώς σχολίασε ότι περισσότερα από 700 άτομα σε όλο τον κόσμο εργάζονται πάνω στο Epic Mickey 2: The Power of Two. Αν λάβουμε υπόψη μάλιστα τη δήλωση της Capcom ότι για το Resident Evil 6 εργάζονται 600 developers δεν δυσκολευόμαστε καθόλου να πιστέψουμε τη δήλωση του.

Πάντως τα στελέχη της Junction Point που εργάζονται στη δεύτερη περιπέτεια του Mickey πάντως είναι 160 γενονός που κάνει σαφές ότι στην ανάπτυξη του τίτλου συμμετέχουν και άλλες ομάδες της Disney.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC