Έκδοση που θα τρέχει από flash drive για τα Windows 8

Έκδοση που θα τρέχει από flash drive για τα Windows 8
 

Αν και για τις διάφορες διανομές Linux ήταν κάτι δεδομένο εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι τώρα τα Windows ήταν αδύνατο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν από εξωτερικό usb αποθηκευτικό χώρο.

Βλέποντας το κενό όμως η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στους καταναλωτές και την έκδοση Windows 8 To Go η οποία θα μπορεί να ξεκινήσει απευθείας από USB flash drive.

Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει ότι πλέον οι χρήστες, κυρίως οι επαγγελματίες, θα μπορούν να έχουν το λειτουργικό τους μαζί τους ανά πάσα στιγμή μαζί με τα προγράμματα που έχουν εγκαταστήσει και τις σχετικές ρυθμίσεις και τα αρχεία που χρειάζονται. Με άλλα λόγια θα είναι σαν να κουβαλούν στην τσέπη τους τον υπολογιστή τους όπου και αν βρίσκονται.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Windows 8 To Go θα κυκλοφορήσει σε ένα USB flash drive χωρητικότητας 32GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC