Ελλείψεις στο Galaxy S III Pebble Blue

Ελλείψεις στο Galaxy S III Pebble Blue
 

Το Galaxy S IIΙ, η νέα ναυαρχίδα της Samsung που κυκλοφόρησε χθες στην Ελλάδα, πρόκειται να διατεθεί σε δύο χρωματισμούς: Marble White και Pebble Blue.

Όπως μαθαίνουμε όμως, όσοι καταναλωτές δεν θέλουν το κλασικό άσπρο χρώμα, ενδέχεται να απογοητευτούν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το νέο χρώμα που χρησιμοποιεί για τις μπλε συσκευές θα έχει τα υψηλά κριτήρια ποιότητας που επιθυμεί, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ελλείψεις στη διαθεσιμότητα των συσκευών Pebble Blue.

Φαίνεται μάλιστα ότι οι φόβοι της εταιρείας είναι δικαιολογημένοι. Ήδη χρήστες από τη Βουλγαρία αναφέρουν ότι το πίσω μέρος της μπλε συσκευής εμφανίζει περίεργους και ακαλαίσθητους σχηματισμούς.

Παρόλα αυτά όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το μπλε χρώμα, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ιδιαίτερα. Όπως επεσήμανε η Samsung, η καθυστέρηση δεν θα υπερβεί τις δύο με τρεις εβδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC