Εμφύτευσε τσιπ στο χέρι του χωρίς τη βοήθεια χειρουργού

Εμφύτευσε τσιπ στο χέρι του χωρίς τη βοήθεια χειρουργού

Εκτός από τρελός για δέσιμο, ο Γερμανός λάτρης της τεχνολογίας Tim Cannon δηλώνει «biohacker». Είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που εμφύτευσε στο χέρι του ένα μεγάλο τσιπ. Ο λόγος; Πολύ απλός: Θα βλέπει σε πραγματικό χρόνο βιομετρικά στοιχεία για τον οργανισμό του στην Android ταμπλέτα του!

biohacker_12

Η εμφύτευση δεν έγινε από γιατρό, αλλά από φίλους του οι οποίοι ασχολούνται με το ευγενές χόμπι του «body modification». Και όπως καταλαβαίνετε, εφόσον αυτοί οι τύποι δεν είναι γιατροί δεν έχουν και δικαίωμα να κάνουν νάρκωση. Άρα η επέμβαση στο χέρι του Cannon έγινε χωρίς αναισθητικό!

Το τσιπ, για να μην μολύνει τον οργανισμό του τρελο-Tim, αλλά και για να μην πάθει βλάβη, βρίσκεται μέσα σε ειδική προστατευτική θήκη. Το καλό είναι ότι φορτίζεται ασύρματα και έτσι δεν χρειάζεται να βάζει το χέρι του στην πρίζα κάθε λίγο και λιγάκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC