Ένα ρομπότ για παιχνίδια στο νερό

Ένα ρομπότ για παιχνίδια στο νερό
 

Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος χάνει τη μάχη του με τη μηχανή. Αν και μπορούσαμε να αντέξουμε το να μας κερδίζει ένας υπολογιστής στο σκάκι, όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο οι γκέλες στο νερό, τότε είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο λόγος φυσικά για τον Skippy. Ένα ταπεινό ρομπότ με μια πολύ περίεργη ειδικότητα. Τις γκέλες που κάνουν οι πέτρες στο νερό. Ενώ λοιπόν ένας άνθρωπος θα πρέπει να προσπαθήσει χρόνια για να τελειοποιήσει την τεχνική του, ο Skippy χρειάζεται μόνο το κατάλληλο λογισμικό.

Αν και ο Skippy είναι πολύ συμπαθητικός στην όψη, δεν παύει να είναι ένα ακόμη μηχάνημα που κέρδισε εκεί που ο άνθρωπος κάποτε κυριαρχούσε. Άλλωστε και και ο Terminator κάποιον τέτοιο μακρινό πρόγονο πρέπει να είχε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC