Ένα ρομπότ που σκαρφαλώνει πάνω σας

Ένα ρομπότ που σκαρφαλώνει πάνω σας
 

Η πρόοδος της ρομποτικής πάντοτε μας εντυπωσίαζε. Πολύ περισσότερο όμως μας εντυπωσίαζε η τάση των ανθρώπων να ξοδεύουν χρόνο και χρήματα για project που δεν φαίνεται να έχουν καμία απολύτως χρησιμότητα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Clothbot το οποίο παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ρομποτικής και Αυτοκινούμενης τεχνολογίας από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών. Τι ιδιαίτερο έχει όμως το Clothbot;

Μπορεί να σκαρφαλώνει στα ρούχα σας. Τώρα γιατί κανείς θα ήθελε ένα τέτοιο ρομπότ, αυτό οι Κινέζοι επιστήμονες δεν το έχουν βρει ακόμη. Πολύ πιθανό μάλιστα να δυσκολευτούν περισσότερο να βρουν κάποια χρήση για το ρομπότ αυτό απ’ ο,τι δυσκολεύτηκαν για να το κατασκευάσουν.

Πάντως, όπως σχολίασαν, αν αναπτυχθεί περισσότερο θα μπορούσε να απομακρύνει ενοχλητικά ζωύφια από τα ρούχα του κατόχου του αν αυτός φοβάται να το κάνει μόνος του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC