Εναντίον του Facebook στρέφεται το Πακιστάν

Εναντίον του Facebook στρέφεται το Πακιστάν
 

Μάλλον η κυβέρνηση του Πακιστάν δεν τα πάει και τόσο καλά μετά social media. Μετά το μπλοκάρισμα του Twitter λόγω ενός hashtag σχετικού με τον Προφήτη Μωάμεθ, τώρα στρέφεται και εναντίον του Facebook.

Όπως μαθαίνουμε, σύμφωνα με τις αρχές τις χώρας η υπηρεσία φιλοξενεί βλάσφημο περιεχόμενο. Συνεπώς, παρόλο που διάφορα αιτήματα της για αφαίρεση σχετικού υλικού έγιναν δεκτά, η εταιρεία δεν γλύτωσε τη σχετική δίωξη.

Ακόμη βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και είναι αμφίβολο το αν το γεγονός θα έχει την παραμικρή συνέπεια για το σημαντικότερο social network του πλανήτη.

Παρόλα αυτά οπωσδήποτε θα είναι ένας ακόμη πονοκέφαλος για την νομική υπηρεσία της εταιρείας που τον τελευταίο καιρό δεν παύει να δέχεται αγωγές και μηνύσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC