Ενημέρωση για κακόβουλα μηνύματα

Ενημέρωση για κακόβουλα μηνύματα
 
Την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου σε «περίεργα» ηλεκτρονικά μηνύματα, που παραπέμπουν σε παραπλανητικό σύνδεσμο (link) με αποστολέα την ίδια, εφιστά με ανακοίνωσή της η ΕΛΓΕΚΑ.

Τα συγκεκριμένα e-mails που υπέπεσαν στην αντίληψη της ΕΛΓΕΚΑ, η οποία εμφανίζεται ως αποστολέας και με πρόσχημα ότι δήθεν ενδιαφέρεται για την αγορά μεγάλης ποσότητας προϊόντων από τους παραλήπτες, ζητά να υποβάλουν τις οικονομικές προσφορές τους, παραπέμποντας τους να ακολουθήσουν παραπλανητικό σύνδεσμο (link) στο διαδίκτυο.

Η ΕΛΓΕΚΑ συνιστά στους παραλήπτες να αγνοήσουν τα συγκεκριμένα μηνύματα, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία και προέρχονται από κακόβουλους τρίτους, που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της για την προάσπιση του ονόματος, της φήμης της, αλλά και του κοινού, έναντι όλων εκείνων, που χρησιμοποιούν το όνομά της για κακόβουλες και παράνομες πράξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC