Ενημερώστε τους φίλους σας ότι είστε ασφαλείς με το Safety Check του Facebook

Ενημερώστε τους φίλους σας ότι είστε ασφαλείς με το Safety Check του Facebook

Το Facebook ανακοίνωσε τη λειτουργία Safety Check, η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να ενημερώνονται άμεσα με ειδοποίηση για κάποια φυσική καταστροφή και να δηλώνουν ότι είναι ασφαλείς.

Πρόκειται για μια νέα χρήσιμη λειτουργία που βοηθάει τα μέλη του Facebook να δώσουν σημεία ζωής και την ακριβή τους τοποθεσία, εάν βρεθούν κοντά σε περιοχή που χτυπήθηκε από φυσική καταστροφή.

Το Safety Check θα είναι διαθέσιμο τόσο στη web έκδοση μέσω browser, καθώς για όλα τα λειτουργικά που υποστηρίζουν την εφαρμογή του Facebook σε smartphones και tablets.

Όταν ο χρήστης εντοπιστεί ότι βρίσκεται σε περιοχή που χτυπήθηκε από φυσική καταστροφή, το Facebook θα στέλνει μια ειδοποίηση, με την οποία θα ρωτά ταυτόχρονα τον χρήστη αν είναι καλά.

Κατόπιν, η απάντηση του χρήστη, θα δημοσιεύεται σε όλο τον κύκλο επαφών του, ώστε να μην ανησυχούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC