Ενθουσιασμένη η Apple από τις πωλήσεις iPad 4 και iPad Mini

Ενθουσιασμένη η Apple από τις πωλήσεις iPad 4 και iPad Mini
 
Η Apple μόλις ανακοίνωσε πως το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το πρώτο διήμερο δηλαδή της επίσημης κυκλοφορίας τους, πουλήθηκαν συνολικά πάνω από τρία εκατομμύρια συσκευές iPad τέταρτης γενιάς και iPad Mini.

Η εταιρεία τονίζει ότι το νούμερο αυτό είναι διπλάσιο από το προηγούμενο ρεκόρ τον Μάρτιο, όταν είχε πουλήσει 1.500.000 iPad τρίτης γενιάς, αν και ο αριθμός αυτός αντιστοιχούσε μόνο στης έκδοσης WiFi.

Ο αριθμός αυτός φαίνεται να διαψεύδει τις αρχικές προβλέψεις αναλυτών, όπως ο Gene Munster, οι οποίοι υπολόγιζαν πως οι πωλήσεις του iPad Mini δεν θα ξεπεράσουν τα 1.5 εκατομμύρια συσκευές. Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως πως η Apple δεν ανακοίνωσε τις ξεχωριστές πωλήσεις που σημείωσε το iPad Mini ή το iPad τέταρτης γενιάς, τις βάζει όλες μαζί στον αριθμό των τριών εκατομμυρίων.

Είναι πάντως αρκετά νωρίς να κρίνουμε την επιτυχία της συσκευής. Προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο η WiFi έκδοση του Mini, η έκδοση 4G αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με την αντίστοιχη του iPad τέταρτης γενιάς μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα ολοκληρωμένα στοιχεία για την επιτυχία της συσκευής μέχρι το τέλος του μήνα.

Το iPad Mini παρουσιάστηκε στις 23 Οκτωβρίου και έγινε διαθέσιμο για προπαραγγελία τρεις μέρες αργότερα. Οι πρώτες παραγγελίες εξαντλήθηκαν αρκετά γρήγορα, με την Apple να δηλώνει πως η ζήτηση του «ξεπέρασε το αρχικό απόθεμα της» και ότι ενώ κάποιοι καταναλωτές έλαβαν την παραγγελία τους στις 2 Νοεμβρίου, αρκετοί θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τα μέσα του μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC