Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν στο Google+

Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν στο Google+
 
Είναι γνωστό ότι το Google+ δεν είναι απλώς ένας κλώνος του Facebook. Καταρχάς έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες και είναι φιλικότερο στη χρήση. Επιπλέον όμως, είναι συνδεδεμένο με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google, π.χ. Google Docs, κάτι που αυξάνει σημαντικά την χρηστικότητα του.

Παρόλο όμως που έχει ήδη πολλά εκατομμύρια μέλη, είναι γεγονός ότι δεν είναι μια τόσο «πυκνοκατοικημένη» πλατφόρμα social media όσο το Facebook.

Πολλοί λοιπόν παραπονούνται ότι, ναι μεν έχουν γραφτεί στην υπηρεσία αλλά δεν ξέρουν ποιον να κάνουν follow.

Ευτυχώς το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα. Ένας χρήστης της υπηρεσίας δημιούργησε έναν πραγματικά τεράστιο κατάλογο με κύκλους για κάθε θεματολογία που μπορεί να φανταστεί κανείς. Από Καλές Τέχνες και Βιβλία μέχρι Ερωτική Λογοτεχνία και Κουφά Σκυλιά.

Μάλιστα η επιλογή δεν έγινε τυχαία. Κάθε κύκλος που έχει μπει στον κατάλογο είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του.

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι να εντοπίσετε στη λίστα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε follow τους αντίστοιχους κύκλους. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε συνεχή και πλήρη ενημέρωση για τις κατηγορίες αυτές και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο!

Πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC