Εντός του 2013 το Facebook Phone;

Εντός του 2013 το Facebook Phone;
 

Η HTC φαίνεται ότι έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του smartphone του Facebook Phone και σύμφωνα με πληροφορίες η συσκευή θα κυκλοφορήσει εντός του 2013.

Όπως είναι φυσικό, ούτε η HTC ούτε το δημοφιλέστερο δίκτυο social media έχουν παραδεχτεί οτιδήποτε σχετικά με το project. Συνεπώς δε γνωρίζουμε αν αυτό που θα δούμε θα είναι κάτι αντίστοιχο με τις υπόλοιπες συσκευές της HTC ή αν θα πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό. Δεδομένου ότι το Facebook δεν θα θέλει να δώσει έστω και με έμμεσο τρόπο την παραμικρή υποστήριξη στη Google, η χρήση του Android φαίνεται δύσκολη. Ενδέχεται δηλαδή να δούμε κάτι σε Windows Phone ή αν δεν το επιτρέψει η Microsoft σε Firefox OS που ήδη δείχνει να έχει εξαιρετικές προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν το Android δεν είναι ιδανικό για την εταιρεία του Mark Zuckerberg σίγουρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ως επιλογή.

Αν πράγματι η φημολογία ισχύει, τότε είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε και άλλες σχετικές πληροφορίες. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC