Εντυπωσιακοί σχηματισμοί από «UFO» στο Δούναβη

Εντυπωσιακοί σχηματισμοί από «UFO» στο Δούναβη
 
Όσο κι αν μοιάζουν για UFO έτοιμα να προσγειωθούν στη Γη, πρόκειται για μία επίδειξη με ελικόπτερα quadrocopters που πετάνε σε σχηματισμό.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση είναι μέρος ενός πολιτιστικού φεστιβάλ που διοργανώθηκε την 1η Σεπτέμβρη από τις εταιρείες Brucknerhaus και Ars Electronica.

Περίπου 90.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Donaupark του Linz και παρακολούθησαν το σόου 49 φωτεινών ελικοπτέρων, τα οποία είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές να πετούν όλα μαζί και να δημιουργούν τρισδιάστατα σχήματα.

Η συγκεκριμένη κίνηση από τους διοργανωτές σκοπό είχε να παρουσιάσει την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού ως σημείο έναρξης της ιστορίας που πραγματεύονταν η εκδήλωση. Το φεστιβάλ συνεχίστηκε με θέματα όπως τη μετάδοση ψηφιακού σήματος.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_98.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_105.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_111.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_121.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC