Επαναφέρετε τα Google Maps στο iPhone σας

Επαναφέρετε τα Google Maps στο iPhone σας
 
Οδηγίες για το πως να προσθέσετε τα Google ή τα Nokia Maps στο iPhone σας, έστω και μέσω συντόμευσης των ιστοσελίδων της στην αρχική οθόνη της συσκευής, έδωσε η Apple μέσω της ιστοσελίδα της.

Σε περίπτωση που αναβαθμίσατε στο iOS 6 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χαρτών της Google, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα των Google Maps στην διεύθυνση http://maps.google.com ή στην σελίδα των Nokia Maps στο http://maps.nokia.com.

Θα σας ζητηθεί πρόσβαση στη τοποθεσία σας την οποία πρέπει να επιτρέψετε.

Αφού φορτώσει η σελίδα θα πρέπει να την προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο share, το βελάκι που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του Safari και από το menu που θα εμφανιστεί να επιλέξετε προσθήκη στην αρχική οθόνη.

Δίνετε στην συντόμευση που θα δημιουργηθεί όποιο όνομα θέλετε και είστε έτοιμοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC