Επανάσταση: Θα χρησιμοποιούν το Messenger του Facebook και αυτοί που δεν έχουν προφίλ – Πώς θα γίνει

Επανάσταση: Θα χρησιμοποιούν το Messenger του Facebook και αυτοί που δεν έχουν προφίλ – Πώς θα γίνει

Το Messenger θα είναι πλέον εργαλείο και όλων εκείνων που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να στέλνουν μηνύματα χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, χρήστες στις ΗΠΑ, το Περού και τη Βενεζουέλα θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία μηνυμάτων, με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους.

Ετσι και αυτοί θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε άλλους χρήστες της υπηρεσίας, να κάνουν φωνητικές κλήσεις και βίντεο, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις, να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο κτλ.

messanferxwrisfacebook.jpg

H εφαρμογή θα κάνει συγχρονισμό των αριθμό του για να μπορέσει να βρει τους φίλους του στο Messenger, ενώ φυσικά θα μπορεί να ψάξει για όλα τα μέλη του κοινωνικού δικτύου.

Οι άλλοι χρήστες του Messenger θα μπορούν να δουν για αυτούς που δεν είναι μέλη του Facebook, δίπλα από το όνομα τους την ένδειξη «Not On Facebook?».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC