Επανάσταση στις επενδύσεις: Η Etoro μηδενίζει τις προμήθειες και παρέχει απεριόριστη μόχλευση

Επανάσταση στις επενδύσεις: Η Etoro μηδενίζει τις προμήθειες και παρέχει απεριόριστη μόχλευση

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, τα ξένα χρηματιστήρια τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες, σε όσους διέθεταν τα κεφάλαια και τις γνώσεις για να τις εκμεταλλευθούν.

Για έναν μέσο Έλληνα όμως, το άνοιγμα λογαριασμού σε κάποια χρηματιστηριακή στο εξωτερικό, μέχρι σήμερα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αυτό όμως το αλλάζει ο παγκόσμιος ηγέτης στης χρηματιστηριακές συναλλαγές eToro που πλέον παρέχει τις υπηρεσίες του και σε Έλληνες πελάτες μηδενίζοντας ταυτόχρονα τις προμήθειες στις περισσότερες κατηγορίες συναλλαγών!

Στο Etoro ο καθένας μπορεί να ανοίξει εύκολα ένα νέο λογαριασμό από το σπίτι του, ενώ δεν απαιτείται η ύπαρξη υψηλού κεφαλαίου, αφού η εταιρεία με αυτοματοποιημένα παρέχει μόχλευση του αρχικού κεφαλαίου ακόμη και 100 φορές!

Έτσι για παράδειγμα αν εσείς ως επενδυτής, «βρείτε» τον Dow Jones σε μια πτώση της τάξεως του -4% και θεωρήσετε πως αυτή η πτώση θα περιοριστεί εν μέσω της συνεδρίασης, μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη και 200$ δικού σας κεφαλαίου, τα οποία με μόχλευση 100 θα σας ανοίξουν μια θέση αξίας $20.000!

Αν έχετε δίκιο και ο Dow Jones στη συγκεκριμένη θέση που ανοίξατε από το -4% βρεθεί στο -1%, καλύπτοντας ενδοσυνεδριακά ένα μέρος των απωλειών του όπως συμβαίνει πολύ συχνά στις αγορές, θα έχετε μόλις τριπλασιάσει το αρχικό σας κεφάλαιο! Φαντάζει απίστευτο, όμως δεν είναι. Και όλα αυτά χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς αξιολόγηση της πίστωσης και χωρίς τους περιορισμούς των άλλων εταιρειών που προϊόντα μόχλευσης παρέχουν μόνο στους μεγαλοεπενδυτές.  

Μεγάλα κέρδη, περιορισμένες απώλειες

Φυσικά η μόχλευση του κεφαλαίου σας όπως πολλαπλασιάζει τα κέρδη σας, έτσι αυξάνει και τις απώλειες σας, αν δεν προβλέψετε σωστά και η αγορά δεν κινηθεί υπερ σας. Ενώ όμως τα κέρδη σας δεν έχουν όριο, οι απώλειες σας αν τα πράγματα δεν πάνε καλά έχουν!  Ποτέ δεν πρόκειται να χάσετε περισσότερα από αυτά που επιλέξατε να ρισκάρετε στην κάθε συναλλαγή σας.

Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα της Etoro παρέχει τη δυνατότητα να ορίσετε τα λεγόμενα Stop Loss, όπου εξαρχής ορίζεται πότε η επενδυτική σας θέση θα κλείσει, ώστε ποτέ να μην χάσετε περισσότερο από αυτό που είστε διατεθειμένοι!

Δωρεάν Λογαριασμός με κεφάλαια $14.000 – Πως θα τον διεκδικήσεις

Η Etoro παρέχει δοκιμαστικό περιβάλλον επενδύσεων σε όλους, οπότε πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα πειράματα σας.

Ανοίξτε τώρα ένα δοκιμαστικό λογαριασμό

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC