Επεκτείνεται ο κατάλογος των τίτλων για το PlayStation 3

Επεκτείνεται ο κατάλογος των τίτλων για το PlayStation 3
 

Έξι χρόνια μετά το λανσάρισμα του, το PlayStation 3 συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο χώρο του gaming.

Με περισσότερα από 63.9 εκατομμύρια PS3 να έχουν πωληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι σήμερα και πάνω από 3.100 τίτλους διαθέσιμους, παραμένει μια από τις πρώτες επιλογές οικιακής ψυχαγωγίας.

Επεκτείνοντας τον κατάλογο των τίτλων για το PlayStation 3, η SCEI παρουσίασε μια επιλογή νέων συνεχειών από αγαπημένες σειρές που υποστηρίζουν στερεοσκοπικό 3D όπως τα: God of War: Ascension και Sly Cooper: Thieves in Time. Οι κάτοχοι PS3 μπορούν επίσης, να περιμένουν αποκλειστικό περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας με παιχνίδια όπως τα: BEYOND: Two Souls, The Last of Us, LittleBigPlanet Karting και PlayStation All-Stars Battle Royale, αλλά και μοναδικούς τίτλους για το PlayStation Network –ανάμεσα τους τα: Sound Shapes, When Vikings Attack, Journey Collection, και The Unfinished Swan.

Επιπρόσθετα, το LittleBigPlanet 2 θα ενσωματώνει τη λειτουργία cross-control, η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι με έναν εντελώς καινούριο τρόπο.

Οι κάτοχοι του LittleBigPlanet 2 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PS Vita ως ένα αναβαθμισμένο χειριστήριο για το PS3, ώστε να παίζουν, να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο από το PS3 και από το PS Vita παράλληλα μέσα στο σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC