Επενδύσεις 3 δισ. από την IBM σε ημιαγωγούς

Επενδύσεις 3 δισ. από την IBM σε ημιαγωγούς

Ο Αμερικανικός κολοσσός επιδιώκει να ανταγωνιστεί την Intel στην αγορά των επεξεργαστών

Επενδύσεις ύψους 3 δισ. δολαρίων σχεδιάζει να υλοποιήσει η International Business Machines (IBM), οι οποίες θα διοχετευθούν στην έρευνα και την ανάπτυξη ημιαγωγών σε βάθος πενταετίας.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η IBM έχει δηλώσει την πρόθεσή της να πωλήσει τον βραχίονά της, ο onoιos κατασκευάζει ημιαγωγούς .

Τα 3 δισ. δολάρια θα χρηματοδοτήσουν δύο επιμέρουε προγράμματα, για την κατασκευή μικρότερων και ισχυρότερων ημιαγωγών. Τέτοιου είδους ημιαγωγοί θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα, όπως η τεχνολογία Watson της IBM. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ανάλυση δεδομένων. Επιπλέον, θα εξεταστεί η δυνατότητα κατασκευής τμημάτων των ημιαγωγών από υλικά άλλα εκτος του συνηθισμένου πυριτίου. Είναι θεμελιώδη η πεποίθηση μας ότι καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να φέρει καινοτομία σε τόσο υψηλά επίπεδα όσο μπορούμε εμείς στο πεδίο των ημιαγωγών τόνισε ο ανώτερος αντιπρόεδρος των συστημάτων και τεχνολογίας της IBM, Τομ Ροζαμίλια.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC