Επιβεβαιώνεται εμμέσως η μεγαλύτερη οθόνη για το νέο iPhone

Επιβεβαιώνεται εμμέσως η μεγαλύτερη οθόνη για το νέο iPhone
 

Μπορεί η Apple να μην δίνει καμιά απολύτως σχετική πληροφορία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι fan της εταιρείας δεν θα μάθουν ούτως ή άλλως όσα επιθυμούν. Στο 9to5mac λοιπόν αποφάσισαν να «τρέξουν» έναν προσομοιωτή του iOS 6, του λειτουργικού του νέου iPhone δηλαδή, στη φημολογούμενη ανάλυση που θα έχει η οθόνη του. Δηλαδή στα 1136×640. Μέσω της δοκιμής διαπίστωσαν ότι το iOS 6 όχι απλώς λειτουργεί κανονικότατα στην ανάλυση αυτή αλλά ότι είναι και η μόνη στην οποία φαίνεται να προσαρμόζεται σωστά.

Μάλιστα είχε ενδιαφέρον ότι στα 1136×640 εμφανίζονται στην αρχική οθόνη 5 σειρές από εφαρμογές αντί για 4. Αντιθέτως στο iOS 5.1 απλώς τεντώνονται οι υπάρχουσες 4 σειρές εφαρμογών χωρίς να συμβαίνει τίποτε άλλο.

Συνεπώς η νέα ανάλυση και συνεπώς το μεγαλύτερο μέγεθος της επερχόμενης συσκευής θεωρούνται κάτι περισσότερο από βέβαιες!

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1030.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC