Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη κονσολών επόμενης γενιάς

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη κονσολών επόμενης γενιάς
 
Σε συνέντευξη του στο Gamespot ο Frank Gibeau, πρόεδρος της EA Labels, όταν διερωτήθηκε σχετικά με τις κονσόλες επόμενης γενιάς απάντησε «τις έχω δει και τις δυο», αναφερόμενος στο PlayStation 4 και στο Xbox 720.

Δυστυχώς δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, προφανώς λόγως της θέσης του ως εκπρόσωπος της EA στην ετήσιας έκθεση Gamescom της Γερμανίας, αλλά τουλάχιστον έκανε γνωστή την ύπαρξη τους, έστω και ως πρωτότυπα. Θα ήταν ρίσκο άλλωστε να αποκαλύψει τίποτε άλλο αφού οι κονσόλες νέας γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του επόμενου χρόνου, και μέχρι τότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

Το Xbox 720 φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει με μια νέα έκδοση του Kinect, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στην κονσόλα, γεγονός που θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν χωρίς την χρήση ασύρματων παρελκομένων. Για το PlayStation 4 τώρα δεν έχει διαρρεύσει τίποτε για τεχνικά χαρακτηριστικά του και δεν έχουν ακουστεί φήμες παρα μόνο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία θα είναι μέσα στο 2014.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_954.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1046.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC