Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή της iTV

Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή της iTV
 

Τελικά οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την τηλεόραση της Apple είχαν όντως βάση. Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Foxconn Terry Gou, η εταιρεία του έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την παραγωγή της συσκευής.

Προφανώς τα τεχνικά της χαρακτηριστικά είναι άγνωστα. Σύμφωνα όμως με όσα διέρρευσαν θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, θα μπορεί να τη χειριστεί κανείς με φωνητικές εντολές μέσω του Siri και θα υποστηρίζει videochat μέσω του FaceTime.

Επίσης έχει σχολιαστεί ότι η Apple θα συνεργαστεί με την Sharp για την κατασκευή της τηλεόρασης της. Αν και ούτε αυτό είναι βέβαιο, θεωρείται αρκετά πιθανό δεδομένης της τεχνογνωσίας που έχει η Sharp σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις LCD.

O Terry Gou πάντως τόνισε ότι, παρά τις προετοιμασίες στις οποίες βρίσκεται η εταιρεία του, η iTV δεν είναι καν στο στάδιο της ανάπτυξης πόσο μάλλον σε αυτό της παραγωγής. Συνεπώς είναι εξαιρετικά απίθανο να την δούμε να πωλείται εντός του 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC