Επίθεση της Samsung στη φημολογούμενη οθόνη του iPhone 6

Επίθεση της Samsung στη φημολογούμενη οθόνη του iPhone 6

Διαφημιστικό σποτ διακωμωδεί το επερχόμενο χαρακτηριστικό

H Samsung δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιθέσεις της κατά της Apple, με αιχμή του δόρατος της τα διαφημιστικά σποτ που πλέον διακωμωδούν και χαρακτηριστικά του iPhone που ακόμη δεν έχουμε δει!

Έτσι λοιπόν ο κορεατικός κολοσσός παρουσίασε μια νέα διαφήμιση στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube με τον τίτλο «Screen Envy»’ Αυτή η ζήλια για την οθόνη που επικαλείται η Samsung στον τίτλο δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο πέρα από τις φήμες για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6.

H διαφήμιση ξεκινάει με έναν χρήστη iPhone να αναφέρει πως η Apple δουλεύει σε μια μεγαλύτερη οθόνη για το επερχόμενο smartphone της. O φίλος του που χρησιμοποιεί ένα Samsung Galaxy S5 δεν δείχνει ίχνος ενδιαφέροντος για αυτό το σχόλιο, λέγοντας με ύφος ειρωνικό «Ακόμη αυτό δεν έχει γίνει;».

«Αυτό που περίμενες εδώ και δύο χρόνια και υποτίθεται θα είναι φοβερό και θα σου πάρει το μυαλό είναι ήδη εδώ όλο αυτόν τον καιρό. Αλλά ίσως σε εσένα να σου αρέσει να περιμένεις. Είναι αυτό που περίμενες τόσο καιρό, ήδη εδώ είναι το 5,1 ιντσών Full HD Samsung Galaxy S5».

Δείτε το διαφημιστικό σποτ…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC