Έρχεται αναβάθμιση για το Nintendo 3DS

Έρχεται αναβάθμιση για το Nintendo 3DS
 

Νέο firmware για το Nintendo 3DS πρόκειται να διαθέσει η Nintendo στις 25 Απριλίου. Η αναβάθμιση θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν φακέλους στο κεντρικό menu, ενώ επιπλέον θα περιλαμβάνει και ένα patch για το Mario Kart 7. Η προσθήκη των φακέλων στο menu θα επιτρέψει στους παίκτες να ταξινομούν πιο εύκολα τα διάφορα downloads και όπως αναφέρεται κάθε ένας από αυτούς θα μπορεί να περιλαμβάνει έως και 60 εφαρμογές.

Το update θα προσθέσει ακόμη ένα νέο σύστημα recommendations για το Nintendo eShop, όπως βέβαια και την δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης συγκεκριμένων τίτλων. Επίσης όμως μάθαμε, το Maka Wuhu glitch θα αφαιρεθεί από Mario Kart 7. Συνεπώς όσοι επιθυμούν να παίζουν online θα χρειαστεί να το εγκαταστήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC