Έρχεται Apple HDTV, με κάμερα iSight;

Έρχεται Apple HDTV, με κάμερα iSight;
 

Σαν να μην έφτανε η απέραντη παραφιλολογία και φημολογία για το iPhone 5, τώρα ξεκινάνε και πάλι οι συζητήσεις για την Apple TV.

Όπως μαθαίνουμε ήδη η εταιρεία έχει κατασκευάσει ένα πρωτότυπο της συσκευής την οποία πρόκειται να διαθέσει στην αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με το Cult of Mac, η Apple HDTV

– θα έχει αρκετές ομοιότητες αλλά αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος με τα LED Cinema Display της εταιρείας
– θα έχει κάμερα iSight για δωρεάν videochat μέσω του FaceTime. Μάλιστα, η κάμερα θα στο πρόσωπο του χρήστη και – θα ακολουθεί την κίνηση του στο δωμάτιο. Συνεπώς δεν θα χρειάζεται να είναι συνεχώς στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του.
– Θα διαθέτει το Siri του iPhone 4S. Πρόκειται για κάτι που είχε ακουστεί και παλιότερα κατά την κυκλοφορία της συσκευής.
– Τέλος θα υποστηρίζεται το AirPlay για την προβολή περιεχομένου από συσκευές Αpple.

Βέβαια ως κίνηση εμπεριέχει αρκετό ρίσκο από πλευράς Apple καθώς το home entertainment δεν είναι ο τομέας της. Παρόλα αυτά κάθε της ενέργεια είναι πάντοτε μελετημένη οπότε θα θεωρούσαμε πολύ μικρή την πιθανότητα αποτυχίας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1117.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC