Έρχεται η έκδοση του Steam για Linux

Έρχεται η έκδοση του Steam για Linux

Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν απλά ένα όνειρο θερινής νυκτός, τα πράγματα όμως αλλάζουν. Η πλατφόρμα Steam της Valve ετοιμάζεται να περάσει στο Linux κι έτσι οι χρήστες του ανοικτού λειτουργικού θα αποκτήσουν πρόσβαση στα χιλιάδες παιχνίδια της υπηρεσίας.

 

Ο Michael Larabel, ένας από τους “γκουρού” του Linux, είπε ότι μίλησε με το συνιδρυτή της Valve Gabe Newell, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι αυτό τον καιρό ετοιμάζεται η build της υπηρεσίας Steam για το Linux. Φαίνεται, μάλιστα, ότι το project είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ο Larabel ισχυρίζεται ότι έτρεξε ο ίδιος Linux binaries στον client του Steam χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Φυσικά, ουδείς είναι ακόμη σε θέση να πει με σιγουριά πότε ακριβώς θα δούμε την τελική έκδοση της πλατφόρμα Steam για το Linux.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC