Έρχεται το HTC Endeavour C2

Έρχεται το HTC Endeavour C2
 
Νέες φήμες σχετικά με την κυκλοφορία του αντικαταστάτη του One X κυκλοφορούν από χτες στο διαδίκτυο. Το One X II, ή αλλιώς το HTC Endeavour C2 θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον φθινόπωρο, ενώ διέρρευσαν και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η νέα συσκευή, που όπως όλα δείχνουν θα προορίζεται για ναυαρχίδα της εταιρείας, θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.7GHz, 200MHz περισσότερα από το One X. Στο software, το κινητό θα «φοράει» Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich χωρίς να αναφέρεται πιθανή αναβάθμιση σε Jelly Bean, καθώς και την νέα έκδοση του HTC Sense 4.1.

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία για τον επεξεργαστή του, δεδομένο όμως είναι πως θα χρησιμοποιεί chipset Qualcomm S4 ή Nvidia Tegra 3. Δεδομένη της ταχύτητας του όμως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για Tegra 3 αφού το Qualcomm είναι αρκετά «αυστηρό«» όσον αφορά την ταχύτητα των πυρήνων του. Όμως, δεδομένης της δήλωσης της Qualcomm πως τα πρώτα τετραπύρηνα S4 Pro chipsets θα κυκλοφορήσουν στο τέταρτο τρίμηνο το 2012, είναι εξίσου πιθανό το Endeavour να είναι η πρώτη συσκευή που θα φέρει την τετραπύρηνη υλοποίηση του συγκεκριμένου chipset.

Παράλληλα, θα διαθέτει την τεχνολογία ClearVoice για την βελτίωση της ποιότητας κλήσεων ενώ θα είναι το πρώτο κινητό της εταιρείας που θα τρέχει το HTC Watch 2, την τελευταία έκδοση του προγράμματος video-on-demand της HTC. Ακόμα, η HTC στην συσκευασία θα περιλαμβάνει και ενα ζευγάρι ακουστικά «Dr Dre» της Beats Audio. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για το αν θα υποστηρίζει κάρτες μνήμης microSD, κάτι που ενδιαφέρει την συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων του One C.

Το HTC Endeavour C2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, σε τιμή ελάχιστα μεγαλύτερη του HTC One X, δεδομένου ότι στην Αγγλία η προτεινόμενη τιμή του είναι κατά 5 λίρες μεγαλύτερη από αυτή του One X.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC