Έρχεται το iPad mini τον Οκτώβριο;

Έρχεται το iPad mini τον Οκτώβριο;
 
Ένα μικρότερο και φθηνότερο iPad που θα ανταγωνιστεί το Kindle και το Nexus 7 φαίνεται πως ετοιμάζει η Apple σύμφωνα με το Bloomberg. Το πρακτορείο, που επικαλείται ανώνυμες πηγές μέσα από την εταιρεία του Cupertino, αναφέρει ότι η συσκευή θα είναι από 7 μέχρι 8 ιντσών, θα έχει μικρότερη ανάλυση από την τωρινή Retina οθόνη του iPad και θα βγει στις αγορές στα τέλη του 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το iPad Mini θα ανακοινωθεί πριν τον Οκτώβριο αυτού του έτος. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει έντονη φημολογία για ένα μικρότερο iPad, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που οι πληροφορίες έρχονται από ανθρώπους μέσα από την εταιρεία (δηλαδή εργαζόμενους ή στελέχη).

Χωρίς να είναι βέβαιο, αν θα κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple θα έχει στο μυαλό της να βγει νικήτρια από τον ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή πιθανόν να κοστίζει λιγότερα από 200 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC