Έρχεται το MediaPad 7 Lite

Έρχεται το MediaPad 7 Lite
 

Αν και το MediaPad FHD 10 το πολυαναμενόμενο τετραπύρηνο tablet της Huawei, έχει συγκεντρώσει την προσοχή των χρηστών, μια ακόμα συσκευή της εταιρείας επίσης φαίνεται ότι θα συζητηθεί πολύ.

Πρόκειται για το Huawei MediaPad 7 Lite. Ένα tablet για το οποίο προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά σίγουρα φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.

Συγκεκριμένα τα μόνα που γνωρίζουμε γι’ αυτό είναι τα εξής:

Οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800
Android 4.0 ICS
WiFi 802.11 b/g/n, 3G,
Αναπαραγωγή 1080p video
Οπίσθια κάμερα (δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της)
Μεταλλική κατασκευή unibody

Λόγω των διαστάσεων της η συσκευή αναμένεται να αποτελέσει έναν βασικό ανταγωνιστή του tablet της Google. Πολύ περισσότερο δε καθώς θα διαθέτει συνδεσιμότητα 3G την οποία το Nexus 7 δεν έχει. Από την άλλη προκειμένου να αποτελέσει πράγματι ισχυρό αντίπαλο του Nexus 7 θα πρέπει να έχει και ανταγωνιστική τιμή. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και το iPad mini που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το διάστημα θα έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις και επίσης χαμηλή τιμή.

Σε κάθε περίπτωση η μάχη των mini tablets αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα και φυσικά αυτοί που θα βγουν κερδισμένοι δεν θα είναι άλλοι από τους καταναλωτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC