Έρχεται το Xbox SmartGlass

Έρχεται το Xbox SmartGlass
 
Στα πλαίσια της έκθεσης Ε3, η Microsoft αποκάλυψε μία νέα υπηρεσία κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο λόγος για το SmartGlass, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Κατά την διάρκεια της Press Conference έγινε και μία επίδειξη της εφαρμογής παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της όπως τον διαμοιρασμό πληροφοριών ανάμεσα σε συσκευές smartphone, tablet και Xbox.

Συγκεκριμένα, το SmartGlass ξεκίνησε την αναπαραγωγή της ταινίας Sherlock Holmes: A Game of Shadows σε ένα tablet και ο χρήστης το «έσπρωξε» προκειμένου να εμφανιστεί στο Xbox όπου και θα μπορούσε να συνεχίσει να την παρακολουθεί. Όσο η ταινία βρισκόταν στην τηλεόραση που υπήρχε συνδεδεμένο το Xbox, στο tablet εμφανίστηκαν πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Αντίστοιχα, όταν κάποιος βλέπει Game of Thrones, θα μπορεί να τσεκάρει παράλληλα στο tablet του το σημείο του χάρτη του κόσμου της σειράς όπου διαδραματίζεται το γεγονός που παρακολουθεί εκείνη τη στιγμή. Οι δυνατότητες του SmartGlass επεκτείνονται και στα παιχνίδια, όπως φάνηκε μέσω του Madden NFL 13, όπου ο παίκτης μπορούσε να φτιάξει συστήματα στο tablet του ενώ έπαιζε.

Πηγή: enternity.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC