Έρχεται Windows 8 tablet από την HP

Έρχεται Windows 8 tablet από την HP
 

Αν και η αποτυχία του webOS μας έκανε να πιστέψουμε ότι η HP δεν είχε καμιά διάθεση να ασχοληθεί ξανά με το χώρο των φορητών συσκευών, η ίδια η εταιρεία είχε άλλη άποψη.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν τα εργαστήρια της HP αναπτύσσουν ένα Windows 8 tablet το οποίο θα ονομάζεται HP Slate 8 και θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του θα έχει οθόνη μεγέθους, 10.1”, πάχος 9.2mm και βάρος 680γρ. επεξεργαστή, αυτονομία 8-10 ώρες, docking station και επιλογή για γραφίδα, ενώ αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη του 2012.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο δεν θα διαθέτει επεξεργαστή ARM αλλά αρχιτεκτονικής x86. Γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι με κάποια προσπάθεια θα μπορούσε να τρέξει και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC