Έχονται διαφημιστικά video στο Facebook

Έχονται διαφημιστικά video στο Facebook

Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται στο News Feed κάθε χρήστη του Facebook να προβάλλονται διαφημιστικά σποτάκια.

Όπως φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα προβολής βίντεο σποτ διάρκειας 15 δευτερολέπτων μέσα στο News Feed των χρηστών.

Γιατί όμως διάρκειας 15 δευτερολέπτων; Μα γιατί αυτή είναι η ελάχιστη διάρκεια των τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ στις ΗΠΑ και όπως φαίνεται το Facebook θέλει να προβάλει διαφημιστικά σποτ από εταιρίες που τα έχουν ήδη έτοιμα για τηλεοπτική τους προβολή.

Οι χρήστες από την πλευρά τους θα μπορούν να βλέπουν στο News Feed τους στο Facebook το πολύ τρία σποτ την ημέρα, ενώ το κόστος για μία τέτοια διαφήμιση θα είναι από 1 έως 2,5 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως, ανάλογα με το κοινό που στοχεύει κάθε εταιρία.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η νέα υπηρεσία αυτή του Facebook, μιας και όπως ακούγεται η ημερομηνία έχει αλλάξει ήδη δύο φορές από τον Mark Zuckerberg επειδή φοβάται τις αντιδράσεις των χρηστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC