Έτοιμη η έκδοση του Flipboard για το iPhone 5

Έτοιμη η έκδοση του Flipboard για το iPhone 5
 
Ανάμεσα στους καλεσμένους της παρουσίασης της Apple βρισκόταν ο διευθύνων σύμβουλος του Flipboard, Mike McCue.

Μιλώντας στο Mashanle, ο McCue ανακοίνωσε πως η εταιρεία του έχει έτοιμη μια ανανεωμένη έκδοση του Flipboard για το iPhone 5, η οποία θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την έναρξη διάθεσης του τηλεφώνου στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Εξυμνώντας το «πανέμορφο», όπως χαρακτήρισε, iPhone 5 δήλωσε πως είναι τέλεια ισορροπημένο, ενώ τόνισε πως η μεγαλύτερη οθόνη του είναι μεγάλο ατού για εφαρμογές ανάγνωσης, όπως το Flipboard.

To Flipboard είναι μια από τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες, που προσφέρει στους χρήστες ειδήσεις σε μορφή online περιοδικού.

Κυκλοφορεί για iOS αλλά και για Android, ενώ πρόσφατα ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, έχοντας τετραπλασιάσει τον αριθμό χρηστών του από τις αρχές του χρόνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC