Έτοιμο το espressaki σας!

Έτοιμο το espressaki σας!
 
Σε ένα εντελώς νέο επίπεδο φέρνει την έννοια του «γρήγορου καφέ» Δανός σχεδιαστής ο οποίος σχεδίασε την πρώτη μηχανή εσπρέσο για το αυτοκίνητο.

Η φορητή συσκευή με την ονομασία «Handpresso Auto Mobile», βγήκε στη γαλλική αγορά το περασμένο μήνα στη τιμή των 110 ευρώ και έχει ήδη γίνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Οι χρήστες απλά γεμίζουν το σκεύος με νερό, προσθέτουν την επιθυμητή ποσότητα καφέ και συνδέουν τη συσκευή στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Σε περίπου δύο λεπτά το εσπρέσο είναι έτοιμο.

Αυτό το gadget μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για εκείνους που πραγματοποιούν συχνά μακρινά ταξίδια, ωστόσο ο κατασκευαστής επισημαίνει πως οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Handspresso, θα πρέπει πρώτα να ακινητοποιεί το αυτοκίνητο του για προφανείς λόγους ασφαλείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC