Έτσι θα είναι η οθόνη του νέου iPhone

Έτσι θα είναι η οθόνη του νέου iPhone
 
Σημαντικό ρόλο στην προώθηση της νέας γενιάς iPhone παίζει ρόλο η οθόνη. Για πρώτη φορά η θα αυξήσει το μέγεθος της σε 4 ίντσες, προσφέροντας ανάλυση 640×1136 και πυκνότητα εικονοστοιχείων στα 326ppi.

Ένας γραφίστας μέλος του MacRumors δημοσίευσε ένα demo video για να μας δείξει πόσο σημαντικός είναι ο χώρος που προσθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη στην συσκευή, τόσο στις εφαρμογές και τα παιχνίδια όσο και στην αναπαραγωγή πολυμέσων .

Όσες εφαρμογές δεν έχουν ήδη ενημερωθεί για να υποστηρίζουν την νέα ανάλυση θα εμφανίζονται στην μέση με κενά στο πάνω και κάτω μέρος, σε μορφή «letterbox» δηλαδή προκειμένου να μην παρουσιαστούν προβλήματα συμβατότητας, οι υπόλοιπες όμως θα εκμεταλλεύονται πλήρως το μεγαλύτερο μέγεθος του νέου iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC