Έτσι θα είναι το iPad 5;

Έτσι θα είναι το iPad 5;

Φωτογραφίες με το πίσω πάνελ της συσκευής

Το επερχόμενο 5ης γενιάς iPad αναμένεται να δεχτεί ένα σοβαρό εξωτερικό ανασχεδιασμό ακολουθώντας τα βήματα του μικρού και επιτυχημένου αδελφού του, του iPad Mini.

ipad5_1

H απόδειξη για το παραπάνω μας έρχεται σήμερα με μια νέα διαρροή από την Κίνα που μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πίσω πάνελ του iPad 5. Παρά το γεγονός ότι το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια 9.7-ιντσών οθόνη Retina με το υπάρχον iPad, οι συγκεκριμένες εικόνες που διέρρευσαν σήμερα αποδεικνύουν πως θα είναι σημαντικά λεπτότερο και μικρότερο, με πιο λεπτές προσόψεις κάτω από τις πλευρές της οθόνης του.

ipad5_2

Ως συνήθως για αυτές τις διαρροές δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι έχουμε κάτι γνήσιο ή ακόμη αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας κάποιου blogger του εξωτερικού. Αν κοιτάξετε όμως προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι έχει τις ίδιες υποδοχές για τα εξαρτήματα της Lightning συνδεσμολογίες που βρίσκουμε και στις υπάρχουσες συσκευές iOS, και μοιάζει ακριβώς όπως το εσωτερικό του πίσω πάνελ του iPad Mini.

ipad5_3

Σύμφωνα με το FanaticFone, το site το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα τις εν λόγω φωτογραφίες, το πάνελ έχει 240mm μάκρος και 168mm πλάτος σε σύγκριση με τα 240mm μάκρος και 185mm πλάτος του τωρινού iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC