Ετσι θα είναι το νέο κινητό της Apple, iPhone Air (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετσι θα είναι το νέο κινητό της Apple, iPhone Air (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών και θα είναι λίγο πιο λεπτό από το iPhone 5S. Ετσι τουλάχιστον, προβλέπει ότι θα είναι το iPhone Air, o Σαμ Μπέκετ, ο άνθρωπος που δεν πέφτει ποτέ έξω σε τέτοια θέματα.

Το 2012 ο Μπέκετ που εργάζεται ως προγραμματιστής εφαρμογών είχε προβλέψει με κάθε ακρίβεια το πώς θα είναι το iPhone 5, ενώ είχε αναφερθεί και σε κάποια χαρακτηριστικά που είδαμε αργότερα στα επόμενα μοντέλα της Apple, όπως την αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το iOs 7.

Σύμφωνα με αυτόν, το iPhone Air θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 5S. Συγκεκριμένα, θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία θα δημιουργηθεί μεγαλώνοντας κατά 8% την οθόνη μικραίνοντας το πλαίσιο. Οσον αφορά το πάχος, θα είναι κατά 9% λεπτότερο από το 5S.

Επίσης, ο Μπέκετ πιστεύει ότι το επόμενο κινητό της Apple δεν θα ονομάζεται iPhone 6, αλλά iPhone Air.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC