Εξαφάνιση των tablets προέβλεψε ο CEO της BlackBerry

Εξαφάνιση των tablets προέβλεψε ο CEO της BlackBerry

blackberryΘεωρεί πως ελάχιστοι θα τα χρησιμοποιούν σε πέντε χρόνια

Η BlackBerry περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το iPhone και το Android έχουν κλέψει όλο το μερίδιο της αγοράς των smartphones, ενώ οι πρόσφατες κυκλοφορίες προϊόντων της BlackBerry δεν πήγαν και τόσο καλά.Είναι άσχημα τα πράγματα για την εταιρεία, ωστόσο ο CEO της λέει ότι δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω και περιμένουν πότε θα περάσει η καταιγίδα και η μόδα του iPad και των tablets θα εξαφανιστεί.Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της BlackBerry Thorsten Heins, δήλωσε ότι το μέλλον των tablets δεν είναι κάλο και ότι σε πέντε χρόνια από τώρα ελάχιστοι θα τα χρησιμοποιούν διότι δεν είναι πρακτικά.

Επιπλέον τόνισε ότι η BlackBerry θα γίνει ο νέος αρχηγός στο mobile computing και ότι στοχεύουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν, χωρίς να αντιγράφουν τους άλλους.

Επίσης, σημείωσε ότι οι φαν του BlackBerry δεν πρέπει να ανησυχούν διότι έχει σπουδαίες ιδέες οι οποίες θα κάνουν την εταιρεία να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μέχρι στιγμής η μονή ιδέα που γνωρίζουμε ότι έχει, είναι ότι θα δώσει την άδεια του λειτουργικού συστήματος του BlackBerry 10 σε άλλες εταιρείες, στοχεύοντας να προσελκύσει ορισμένες από αυτές που χρησιμοποιούν το Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC