Εξαντλήθηκε και στην Αγγλία το Nexus 7

Εξαντλήθηκε και στην Αγγλία το Nexus 7
 
Λίγο η χαμηλή τιμή του, λίγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Nexus 7 κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο των tablets όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική. Μάλιστα στις αρχές του μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρώτη παρτίδα που εστάλη στα καταστήματα εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις δυο ημέρες!

Απ’ότι φαίνεται το ίδιο πρόβλημα διαθεσιμότητας αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες και η αγορά της Αγγλίας. Αρκετοί πελάτες που είχαν παραγγείλει το tablet της Google μέσω του Play Store αντιμετώπιζαν προβλήματα καθυστέρησης ενώ τα περισσότερα καταστήματα, online ή retail δεν είχαν το Nexus σε stock.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για ολικό ξεπούλημα αρχικά αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία, μέχρι που η εφημερίδα Guardian την επιβεβαίωσε, μιλώντας με στελέχη της ίδιας της Google. Σύμφωνα μάλιστα με tweet του Currys PC World Stores, σχεδόν κανένα από τα Βρετανικά καταστήματα δεν έχουν την συσκευή ετοιμοπαράδοτη.

Εκπρόσωπος της Google δήλωσε πως είχαν εξαιρετική ζήτηση για το Nexus 7 στην Αγγλία, ειδικά για την έκδοση των 16GB ενώ και η Asus (η κατασκευάστρια του tablet) δήλωσε χαρούμενη για την φαινομενική ζήτηση της ταμπλέτας. Ήδη οι δυο εταιρείες έχουν αρχίσει την προσπάθεια να προμηθεύσουν τα καταστήματα με συσκευές προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση, χωρίς όμως να δίνουν κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η διαθεσιμότητα του Nexus 7 στο Play Store για τις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι στις 3-5 ημέρες. Το tablet της Google θα είναι διαθέσιμο στην χώρα μας κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_987.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC