Πέταξε τον σκληρό του δίσκο και έχασε… 72 εκατ. ευρώ!

Πέταξε τον σκληρό του δίσκο και έχασε… 72 εκατ. ευρώ!

Η τιμή του ηλεκτρονικού νομίσματος συνεχίζει να ξεπερνά ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, όντας πια λίγο κάτω από τα 10.000 ευρώ. Ναι, το ένα!

Και με ένα δηλαδή έκανες την τύχη σου, φανταστείτε λοιπόν να έχεις μερικές χιλιάδες από δαύτα να περιμένουν σε ένα ειδικό σημείο να πάρει τα πάνω της η τιμή τους.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Ουαλός James Howells, συγκέντρωνε Bitcoins από το 2009 και τα κρατούσε ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα έπιαναν εμπορικά.

Είχε λοιπόν στο laptop του 7.500 Bitcoins, που σε σημερινούς όρους αξίζουν 72,7 εκατ. ευρώ! Δεν πρόλαβε όμως να αγοράσει κάνα εξωτικό νησάκι, γιατί βλέπετε σε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα των πραγμάτων του, ο 32χρονος πέταξε τον σκληρό δίσκο που βρισκόταν το ψηφιακό χρήμα.

Όπως είπε στην «Telegraph»: «Στα μέσα του 2013, κατά τη διάρκεια μιας καθαριότητας, ο σκληρός δίσκος -που άξιζε τότε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες- πετάχτηκε κατά λάθος σε έναν ειδικό κάδο στον χώρο της τοπικής υγειονομικής ταφής, όπου και θάφτηκε τελικά».

Και πώς το πήρε που δεν έγινε εκατομμυριούχος; «Ατυχήματα γίνονται. Απλά το αποδέχτηκα. Ήξερα πάντα πως το Bitcoin θα φτάσει τόσο ψηλά και γνώριζα ότι η αξία του σκληρού δίσκου θα ανέβαινε».

Δεν σκοπεύει βέβαια να το αφήσει στην τύχη του το πράγμα, καθώς έχει ήδη ζητήσει άδεια για να σκάψει στη χωματερή του Νιούπορτ μπας και βρει τον θησαυρό. Ψάχνει όμως βελόνα στα άχυρα και το ξέρει…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC