Φίλτρα φωτογραφιών του Instagram στις mobile εφαρμογές του Facebook

Φίλτρα φωτογραφιών του Instagram στις mobile εφαρμογές του Facebook

Πρόσφατα η Facebook προχώρησε στην εξαγορά της mobile εφαρμογής φωτογραφιών Instagram και συνεπώς ήταν θέμα χρόνου για να δούμε πώς θα αξιοποιoύσε το απόκτημα της. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε με την προσθήκη φωτογραφικών φίλτρων στις mobile εφαρμογές του Facebook. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Facebook Brasil:

“Ως μέρος της προσπάθειας μας να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία Facebook σε όλα τα τηλέφωνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εφαρμογή του Facebook για όλες τις mobile συσκευές διαθέτει πλέον φωτογραφικά φίλτρα σέπια και ασπρόμαυρο. Τραβήξτε μια φωτογραφία, παίξτε με τα νέα φίλτρα και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας απευθείας μέσω της εφαρμογής.”

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση από τη Facebook που αν κρίνουμε από το υπέρογκο ποσό του 1 δις που κατέβαλε για την εξαγορά του Instagram, είναι βέβαιο ότι θα έχει και συνέχεια.

[πηγή thenextweb]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC