Φήμες για νέα Mac από την Apple στις 27 Οκτωβρίου

Φήμες για νέα Mac από την Apple στις 27 Οκτωβρίου

H Apple αρχικά είχε πει στους επενδυτές της πως θα έκανε διαθέσιμα τα οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενο τριμήνου την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Περιέργως όμως στην σελίδα της για αυτό τον σκοπό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μετακίνησε την ημερομηνία αυτών δύο μέρες πριν και συγκεκριμένα για τις 25 Οκτωβρίου, δίνοντας ως δικαιολογία πως θα υπάρχει πρόβλημα στον προγραμματισμό της.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για τα θέματα της Apple Philip Elmer-DeWitt υποθέτει πως αυτή η κίνηση μπορεί να σημαίνει πως η Apple σχεδιάζει κάποιο event για τα νέα Macs στις 27 Οκτωβρίου.

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να υπάρχει μια πολύ καλή αιτία έτσι ώστε να αλλάζει την ημερομηνία της παρουσίασης των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

Ίσως λοιπόν η Apple να μην θέλει το λανσάρισμα των νέων Mac να επισκιαστεί από την αναμενόμενη πτώση των πωλήσεων των iPhone στο προηγούμενο οικονομικό τρίμηνο.

Έτσι λοιπόν η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων την Τρίτη θα ξεχαστεί γρήγορα αν η Apple παρουσιάσει ένα νέο event την Πέμπτη της ίδιας εβδομάδας.

Σε αυτό το event αναμένουμε το ανασχεδιασμένο MacBook Pro και ίσως ένα νέο MacBook Air, iΜαc, 5K οθόνη και ακόμη και ένα νέο Apple TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC