Φήμες και για iPhone 6C στις 9 Σεπτεμβρίου

Φήμες και για iPhone 6C στις 9 Σεπτεμβρίου

Μια νέα φήμη από τον καταξιωμένο leaker Evan Blass (@evleaks), υποστηρίζει ότι στο event του Σεπτεμβρίου μαζί μετα νέα iPhone 6S θα δούμε τα αποκαλυπτήρια και ενός μικρότερο μοντέλου στις 4″ , το iPhone 6C.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του στο Twitter:

tweet

Ένα νέο μοντέλο στις 4″ φημολογείται εδώ και καιρό αλλά πρόσφατες φήμες έκαναν λόγο ότι ή θα το δούμε τον επόμενο χρόνο ή και καθόλου.

Από την άλλη ο Blass έχει ένα επιβεβαιωμένο ιστορικό επιτυχημένων διαρροών και ίσως τελικά υπάρχει η πιθανότητα να δούμε και το iPhone 6C τον Σεπτέμβρη. Μην ξεχνάτε ότι η Apple δίνει μεγάλο βάρος στις αναδυόμενες αγορές όπως της Ινδίας και του προσφάτως νέου μέλους του καπιταλισμού – ΙΡΑΝ- οπότε η παρουσία ενός φτηνότερου μοντέλου για αυτές τις αγορές θα είχε σημαντικό νόημα για την περαιτέρω διείσδυση της εταιρείας από το Cupertino.

Πηγή: appleworldhellas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC