Φωτογραφία στο Facebook προκάλεσε ληστεία

Φωτογραφία στο Facebook προκάλεσε ληστεία
 

Τελικά οι δημοσιεύσεις στο Facebook μπορεί να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνες. Αυτό διαπίστωσε 17χρονη Αυστραλή η οποία ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία από τα χρήματα της γιαγιάς της.

Η 17χρονη βοηθούσε τη γιαγιά της να μετρήσει τις οικονομίες της και σκέφτηκε να φωτογραφήσει τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί.

Λίγες ώρες όμως μετά τη δημοσίευση, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της. Αφού έψαξαν παντού αλλά δεν βρήκαν τα χρήματα, περιορίστηκαν στο να πάρουν ένα μικροποσό και κάποια άλλα αντικείμενα.

Αν και κανείς δεν έπαθε τίποτα, οπωσδήποτε ήταν μια ιδιαίτερα επώδυνη εμπειρία για την οικογένεια. Εμπειρία που θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί αν η νεαρή πρόσεχε λίγο περισσότερο τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC